Voor de psychologische begeleiding  reken ik 90 euro per sessie (60 minuten). Voor studenten en jongeren hanteer ik een speciaal tarief van 75 euro per sessie.

Een serie van 12 yogalessen van 1 uur kost 96 euro

De 8-weekse mindfulness training (2 uur per week) kost 200 euro, dit is inclusief een intakegesprek, een werkboek en meditaties om thuis te oefenen.

De psychologische begeleiding en de mindfulness cursus worden in sommige gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat wanneer je aanvullend verzekerd bent  je een gedeeltelijke vergoeding door je zorgverzekeraar kunt aanvragen. Het bedrag dat wordt vergoed verschilt per verzekering. Op dit vergoedingsoverzicht kan je zien wat in jouw geval van toepassing is. Je hebt hiervoor geen verwijzing van je huisarts nodig. Je hoeft dus ook niet eerst het eigen risico af te betalen.

Informeer bij je verzekeraar of check de polisvoorwaarden om te beoordelen wat in jouw situatie van toepassing is. Wanneer je contact hebt met de zorgverzekeraar, geef dan aan dat je behandelaar is geregistreerd bij de NFG. Geef ook aan dat het een vergoeding uit de aanvullende verzekering betreft (complementaire psychosociale zorg). Ook heeft je verzekering mijn AGB registratie code nodig (94111428)

Bij behandeling van burn-out zijn worden door werkgevers vaak mogelijkheden geboden wat betrfet vergoeding van een herstel traject .

Voor informatie en aanmelding: mail naar info@jessicavanderstaak.nl